Eficàcia de la depilació làser

És la depilació làser realment eficaç? Funciona? 

Si mai t'has fet una sessió de depilació làser, és normal que tinguis aquest dubte. No et preocupis, te'l resolem: la depilació làser és un sistema que proporciona resultats satisfactoris permanents. I, com és possible? La llum que emeten els equips de depilació làser augmenta la temperatura de les cèl·lules germinatives del fol·licle pilós. D'aquesta manera, s'aconsegueix que les cèl·lules es degradin fins a la seva desaparició. 

No obstant això, per arribar a tots els fol·licles pilosos de la zona a depilar, cal que la llum treballi amb diverses longituds d'ona. I és per aquest motiu que nosaltres mesurem l'eficàcia de la depilació làser en funció de les ones en què es desenvolupa la potència lumínica d'un equip.

Què vol dir això? Que un equip de depilació làser amb una longitud d'ona limitada oferirà uns resultats mediocres, poc duradors en el temps i donarà la sensació que el tractament mai acaba, ja que el pèl torna a créixer una i altra vegada.

Per contra, un equip que treballa amb longituds d'ona àmplies i diferents, com fan els equips LXD, aportaran resultats efectius des de la primera sessió i molt més duradors en el temps. Per què passa això? Perquè la llum que aniquila les cèl·lules germinatives i, per tant, el pèl, està aconseguint arribar a tots els petits fol·licles que hi ha sota la pell, tant superficials com profunds, sense deixar-se ni un. 

LXD és l'última innovació tecnològica en eliminació gradual del pèl, l'única realment eficaç i que aporta resultats duradors. 

El LÀSER LXD, gràcies a la utilització de llum LED, ha aconseguit reduir la durada del tractament al mateix temps que augmenta la seva efectivitat minimitzant la molèstia sobre la pell.

Deixa de perdre el temps amb sessions i sessions de tractament interminables que mai t'aporten els resultats que busques! Truca i reserva la teva cita per provar aquesta nova tècnica, i desfés-te d'una vegada per totes del pèl que no vols!