Dolor de la depilació làser

La depilació làser és molesta o fa mal? Tenint en compte que la depilació làser convencional es serveix de la calor per eliminar les cèl·lules germinatives que produeixen el pèl, podria dir-se que sí, fa mal i és incòmoda.

No obstant això, una nova tecnologia disruptiva ha fet la seva aparició en l'escena de l'eliminació del pèl: el làser LED, o el que nosaltres anomenem làser LXD. Per què és tan diferent el LXD de les tecnologies antigues? Perquè, per fi, els equips LXD s'han desfet dels díodes, els làsers convencionals (Rubí, Alexandrita o Neodimi Yag) o de la llum polsada IPL. Tots ells tenen un denominador comú: una gran producció de calor per aconseguir la potència lumínica necessària per a l'eliminació del pèl.

Quan s'utilitzen tècniques de depilació làser com el díode o la llum polsada, es genera tanta calor per atacar les cèl·lules germinatives, que el dolor que se sent a la pell arriba a ser molt incòmode. Fins i tot poden arribar a produir-se en ocasions petites cremades o lesions a la superfície de la pell, alentint el tractament i disminuint la seva eficàcia.

Per contra, la llum led, en ser una llum freda, genera una enorme potència de llum (el que elimina el pèl) sense necessitat d'utilitzar una gran quantitat d'energia i, per tant, sense generar calor. El làser LXD és tan potent per si mateix, que elimina les cèl·lules germinatives productores del pèl sense produir cap tipus de sobre escalfament. Això, a més, afavoreix la potència del tret, la qual cosa augmenta la rapidesa del tractament i la seva eficàcia.

LXD és l'última innovació tecnològica en eliminació gradual del pèl, l'única realment eficaç i que aporta resultats duradors. Els làsers LXD, gràcies a la utilització de llum LED, han aconseguit reduir la durada del tractament al mateix temps que augmenten la seva efectivitat reduint la molèstia a la pell.

Deixa de perdre el temps amb sessions i sessions de tractament interminables que mai t'aporten els resultats que busques! Truca i reserva la teva cita per provar aquesta nova tècnica, i desfés-te d'una vegada per totes del pèl que no vols!