AURÍCULOTERAPIA

L’aurículoterapia defineix el diagnòstic i tractament de les dolències comuns, a través de l’estimulació de punts energètics reflexes, ubicats en el pabelló auricular, amb la finalitat d’obtenir un resultat terapèutic.
Gràcies a aquests efectes, l’aurículoterapia afavoreix l’equilibri emocional, la memoria, l’aprenentatge, regula l’estrès, alivia el dolor, modula el sitema neurovegetatiu i les funcions neuroendocrines, ajudant doncs també en procesos addictius com poden ser deixar de fumar o com acompanyament d’una dieta per aprimar, ja que ajuda molt a treure l’ansietat típica en aquests casos.
Com veieu amb l’aurículoterpia podem solucionar molts dels “problemes” comuns que ens trobem avui en dia, ja que quasi tots ens devenen de l’estrès i la vida que portem.És una de las tècniques de curació més importants de la medicina tradicional Xinesa.
El seu objectiu és regular qualsevol funció alterada, millorant la resposta autocurativa i estimulant els propis mecanismes de reequilibri defensius de la persona.
L' acupuntura s'ha demostrat de provada eficàcia per resoldre problemes d' artrosi, lumbàlgia, estrés, dolors menstruals, fibromiàlgia.....

Totes les agulles son estèrils i d'un sol ús.