Diatèrmia Capacitiva

La diatèrmia és una tècnica terapèutica en la que s’aplica a la zona lesionada una ona electromagnètica (1 Mhz). Aquesta ona genera un efecte analgèsicantiinflamatori i millora la vascularització i el metabolisme cel·lular, afavorint la regeneració biològica dels teixits.

La seva utilització en patologies agudes (ruptures musculars, lligamentoses, fractures)
accelera el procés de curació de les lesions, afavorint reincorporar al nostre pacient d’una manera més ràpida a la seva activitat habitual.

També és evident la seva
efectivitat com a tractament simptomàtic en patologies cròniques, com lumbàlgies i cervicàlgies cròniques, compressions nervioses (Sdre Túnel Carpià, ciàtiques) i processos degeneratius articulars (artrosi).

A Kybalion disposem d’un aparell  que a més de l’efecte de diatèrmia ens permet una introducció a través de la pell de determinats components d’una manera no invasiva i indolora, evitant  la realització d’infiltracions i per tant ,sense necessitat d'agulles, podem fer arribar d'una forma força profunda, principis actius naturals que ens ajudaran a potenciar encara més l'efecte de la Diatèrmia Capacitiva Digital, tant a nivell de tractament del dolor, com a nivell d'estètica, donat que és molt efectiva en tractaments de reducció, reafirmament, anticel.lul.itic, i diversos tractaments facials d' alta tecnologia.

Per aquest motiu, la seva aplicació requereix prèviament d’un diagnostic i indicació terapèutica, per recomanar el programa de tractament més adient, així com les recomanacions posteriors més adients en quant a alimentació i suplementació natural.