MESOLAB SYSTEM Messoteràpia per electroporació

Amb l'aparell de Mesoteràpia de Summecosmetics podem també realitzar una tècnica avançada de introducció transdèrmica digital per electroporació, que garanteix la penetració, de manera no invasiva, de principis actius naturals en el pla de profunditat desitjada segons cada necessitat i tractament, a nivell de dermis, subdermis, interfase i capilar.
Es tracta doncs d'una tècnica més avançada , amb millors resultats i sense els inconvenients de les infiltracions, ja que no es precisen agulles per fer arribar els principis actius de forma profunda.

Es complementa amb el sistema MY CODE facial i MY B CODE corporal, on et preparem un cocktail de sèrums fet a mida per a tu que també et pots endur per fer el teu manteniment a casa, i el sistema TOTAL EYES específic per als teus ulls.
La introducció transdèrmica ens permet fer tractaments anticel.lulítics-reafirmants-reductors, així com tractaments facials d'alta tecnologia de regeneració, acció lifting, reafirmament de teixits entre d'altres, i alhora possibilita realitzar una profunda terapia del dolor tant en casos aguts com crònics.